Lediga tjänster

2018 vann vi Årets Stockholmsbyggnad för Långbrodalsskolan.
– Nu söker vi dig som vill vinna fler priser!

Vill du arbeta med oss? Klicka nedan för mer information om de olika tjänsterna och hur du ansöker. Välkommen med din ansökan!

Om oss: Vi på NIRAS Arkitekter är stolta över att rita funktionella och estetiska lösningar som bidrar till en positiv samhällsutveckling. Hos oss kommer du bl.a. arbeta med skolor, äldreboenden och hyresgästanpassningar, i varierande storlek och i alla skeenden.

Du blir en del av ett team och tillsammans skapar vi arkitektur för människor att leva, utvecklas och trivas i. Vi är ett kanongäng på 19 personer med välkomnande stämning och högt i tak. Vi har höga ambitioner om att det vi bygger idag också ska glädja våra barn och barnbarn. Vi tror att du också har det! Hållbarhet och FN:s 17 utvecklingsmål är en del i vårt dagliga arbete och vi ritar hållbara lösningar till våra kunder.

NIRAS är ett skandinaviskt företag, med ca 2200 anställda som samlar ett brett spektrum av konsulttjänster kopplade till samhällsbyggnad. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn men vi har kontor över nästan hela världen. Det betyder att det finns experter inom det mesta i vår organisation och vi samarbetar nära varandra. Har vi en fråga om landskapsarkitektur ringer vi Rasmus i Århus eller en fundering om träfasader i vindpinade lägen så ringer vi Agnes i Stavanger.

 


Långbrodalsskolan, fotograf Anders Fredriksén